Mitt første blogginnlegg!! 😬

Etter å ha vært utrolig slapp og uopplagt både mandag og tirsdag, våknet jeg i dag opp som en helt ny person, -og det var da jeg kom på den geniale ideen om å starte å blogge! Jeg er egentlig veldig sjenert av meg, så jeg tenkte at dette var en bra måte på å komme litt ut av komfortsonen min! Jeg føler meg #tøffsomtør.

Det er faktisk flere ting som i dag fikk meg til å ta avgjørelsen om å starte å blogge. En av dem er kjæresten min, Thomas. Når jeg ble gravid fikk han, eller vi (husker ikke helt) den artige ideen om at HAN skulle starte en blogg om sin hverdag som pappa, pappautenfilter skulle den hete. Tiden gikk og barnet kom til verden, men ennå ingen blogg. Dette var noe Thomas hadde nevnt til flere venner og arbeidskollegaer, som i spenning ventet på at bloggen skulle starte opp. Nå, snart fire måneder etter at Trym ble født, -tenkte jeg, "nå er det nok, nå starter JEG å blogge!" Thomas påstår at jeg ikke er morsom, men jeg vil i alle fall prøve å få dere til å le!

En annen grunn til at jeg starter å blogge er at jeg til stadighet får spørsmål om hvordan det er å bli mamma, hva vi gjør om dagene, om det ikke blir lange dager hjemme. Sannheten er, -for meg har det å bli mamma vært helt fantastisk! Men selvfølgelig er det dager hvor du bare vil dra deg i håret fordi ungen skriker non-stop, (og det må være lov å si 😂), men med engang jeg ser du smiler og titter på meg stopper alt annet opp, og det er bare meg og deg, her og nå. Hva gjør vi så om dagene...? Vi triller tur, jeg, Trym og Taiga. Vi prøver å dra i bassenget i alle fall én gang i uka. Vi dra på småbarnstreff. Vi drar på besøk til besteforeldre og venner, og enkelte dager, ja enkelte dager er vi bare hjemme. "Bare hjemme", det høres sinnsykt kjedelig ut tenker du vel, men det kan ikke skje noe hver dag. Og hva gjør vi så når vi "bare er hjemme?" Jo, det skal jeg fortelle deg. Trym sover, ...spiser, ...bæsjer, ...tisser, ...skriker, ...smiler, ...ler, alt om hverandre. Hva gjør så jeg? Oppi alt dette prøver jeg å få spist frokost, gått på do, tatt en dusj, sminke meg, vaske klær, støvsuge, vaske opp, lage middag, -ting du kanskje tar for gitt! Jeg forteller deg dette fordi mange (les:menn) er av den oppfatning at når du skal ut i mammaperm skal du jo ha "ferie" (som de så fint kaller det) i nesten ett år. Alt kommer til å bli sååå fint og du kommer til å ha all verdens tid. Misforså meg rett, jeg elsker sønnen min over alt på jord, og jeg storkoser meg hjemme sammen med han, MEN noen ferie er det ikke. Prøv heller med fulltidsjobb, i tillegg til alt annet du prøver å rekke. Men dog, en fulltidsjobb jeg elsker og aldri ville vært foruten. 💙

Her sitter jeg så, klokken 00.42, og blogger. Blogger fordi jeg har lurt meg selv til å tro at jeg har så mye tid til overs. Blogger, for å vise MANNFOLK at det er faktisk ikke sånn det er, vi går ikke "bare hjemme" og har all verdens tid. Tid til overs, det har jeg på kvelden, når ungen sover søtt i sin seng. Og den velger jeg i dag på å bruke til å blogge. Blogge for å prøve å få deg til å le, om ikke mye så i alle fall litt.  Blogge, jeg, som skulle vært i seng for lenge siden, jeg, som skal til tannlegen i morgen tidlig. Nå er det på tide å avslutte kjenner jeg, før jeg sovner over ipaden. Tror jeg har brukt nesten 2 timer bare på dette innlegget 😂

La oss så oppsummere litt... Hittil har jeg skrevet noen ord om hvorfor jeg bestemte meg for å starte å blogge, i mitt neste blogginnlegg vil jeg la dere bli kjent med min lille familie, som består av Thomas, Trym og Taiga. 

Jeg kan jo også si at jeg blir å skrive om alt, -fra livet som mamma, til opplevelser, hverdagsproblemer, og mye mer. Men viktigst av alt, her kommer alt rett fra levra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Norge

Arkiv

Kategorier

hits