(Super)Mannen i mitt liv... 💙 

Dette er Thomas, kjæresten min. Thomas, pappaen til Trym. Thomas, svigermors drøm. Thomas, mors beste barn. Thomas, mannen som alle gamle damer har sansen for. Thomas, som absolutt alle liker, det virker i alle fall sånn. Men hvorfor, hva er det som er så spesielt med Thomas? Min tante, Gro, sier det er fordi han er så lun. Han er hverken kul, hipp eller moderne, som hun så fint sa det. Jeg måtte le. 

Hva kan jeg så fortelle dere om Thomas? Jeg og Thomas var kjærester når jeg var i slutten av tenårene, men da var Thomas det man kaller en "partyboy". Nå er Thomas snart i midten av 30-årene, han har blitt pappa, og er i fast jobb. Han har blitt voksen. I dag trives Thomas best på fjellet, der kan kan nyte synet av ett åpent landskap med frisk luft i lungene. Fjellet, der hvor han kan fiske, fiske fra morgen til kveld, fiske, han store lidenskap og hobby. 

Thomas er utrolig snill og stiller alltid opp. Både for meg, venner og familie. Spør noen han om hjelp er svaret aldri nei. Han er en grepa kar (som jeg må holde godt på), som en jordmor sa til meg. Thomas, som min mamma er så glad i. Mamma, som forøvrig alltid tar hans parti. Thomas, som kommer hjem fra fotballkveld med gutta, så full at han så vidt klarer å plante det éne benet foran det ándre idet han rusler over plenen og prøver å finne døra. "Ikke vær så streng imot ham, det er nok straff å være fyllesyk", sier hun.

Thomas, som kan få meg sint som en lemmen, men som også får meg til å smile fra øre til øre. Thomas, som er så snill og danser "tisselurdansen" (som jeg kaller den) for meg, når jeg spør så pent. Uten å nøle fremfører han en svært pinlig dans for meg. En dans som går ut på å valse rundt naken mens han beveger hoftene fram og tilbake, fra side til side, slik at tisseluren svinger både hit og dit. Og alt dette gjør han, bare for å få meg til å le. Takk for at du er akkurat den du er. Takk for at du er akkurat passe gærn nok. Takk for at du vil være kjæresten min, takk for at du er den fantastiske pappaen som du er. Og ikke minst, takk for at jeg får skrive dette om deg på bloggen min. 😉 

-For alltid din Rita.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Norge

Arkiv

Kategorier

hits