Positiv test!!! 😃😃😃

Nå igjen?!, tenker du vel. 

Neida, dette var i fjor.

 

Her befinner jeg meg altså, alene, på et hotel ikke så langt unna Gardermoen, snart på vei hjemover. På vei hjemover, -med verdens største hemmelighet i "kofferten". Det er 1. Mai 2015. Jeg og to venninner kom dagen før tilbake til Norge, etter å ha vært en uke i Florida på besøk hos noen venner av oss. Klokken har ikke rukket å bli 6 enda, men jeg er allerede våken. Jeg skal reise hjem med morgenflyet, og står opp i god tid slik at jeg rekker å få i meg litt frokost før jeg setter nesa mot flyplassen. Lite visste jeg om hva denne morningen ville by på! 

Thomas og jeg prøver nemlig å bli gravide. I februar "får jeg nok", og velger å kaste p-pillene! Nå klarer jeg ikke å vente mer, jeg vil bli gravid NÅ, -og aller helst i går! Vi var egentlig blitt enige om å vente til april, i tilfelle jeg ble gravid med en gang, og siden vi ikke ville ha barn så sent på året. Men april virket plutselig som en evighet til, så da ble det noen endringer i planen! 

23. April er avreisedatoen for turen vår til Florida. Vi har da siden midten/slutten av februar prøvd "å lage barn", uten hell. Jeg har tatt utallige graviditetstester (bare i tilfelle noen skulle vise feil) ihåp om at jeg er gravid! Skuffelsen er like stor hver gang resultatet viser seg å være negativt. Jeg føler nesten at jeg stresser med å bli gravid, enda det bare har gått to måneder. Så skjer det. Jeg har regnet meg fram til at jeg skal ha eggløsning rundt den 22.-23. April, så nå er det bare "å sette igang!" Vi har sex dagen før jeg skal dra, og dagen jeg skal reise. Denne gangen skal jeg bli gravid! Jeg står på hender i senga samtidig som jeg lener meg mot veggen, her skal alt prøves for å lykkes! Det kan ligne på dette synet, en smule ustabil altså... 😂 

Dagene i Florida går, og jeg venter spent på at jeg skal kunne ta en graviditetstest! Jeg river med meg en 2-pakning når vi er på butikken, og passer på at ingen får det med seg. Men hun i kassa er alt annet enn diskré. "ARE YOU PREGNANT?!", spør hun høylytt, og smiler fra øre til øre, nesten mer spent enn meg! Heldigvis står de andre såpass langt unna kassa at de ikke får med seg samtalen som foregår mellom oss. Jeg tar meg selv i å bli relativt sjokkert over at hun spør meg om noe slikt, og tenker at det ville aldri ha skjedd i Norge. Likevel synes jeg samtidig at det er litt gøy. Hun er liksom så nyskjerrig og glad, på mine vegne, enda hun ikke vet om jeg er, eller i det hele tatt ønsker å være gravid. For hva vet vel egentlig hun om det? Og det stopper ikke her. Neida, hun fortsetter å spørre meg om både det éne og ándre. "Når hadde du mensen sist?", "håper du å være gravid?", og "hvor gammel er du?", spør hun, og avslutter samtalen med å ønske meg lykke til, etter at jeg har svart på spørsmålene hennes. Merkelig, men artig opplevelse, tenker jeg.

Vel hjemme i leiligheten sniker jeg meg inn på badet for å ta en test, mens de andre andre sitter i stua og skravler. Jeg tar den vel og merke ett par dager for tidlig, jeg klarer bare ikke å vente. Nok en gang er den negativ. Baaah, skal jeg aldri bli gravid??, tenker jeg for meg selv. Jeg vet jo at jeg har tatt den for tidlig, men antar at jeg er nok ikke gravid uansett, og glemmer så litt av hele greia.

 

Så sitter jeg altså her på sengen, på dette hotelrommet. Jeg roter igjennom kofferten på leting etter toalettmappen min, og kommer over den ubrukte testen som er igjen i pakningen, hadde glemt av hele greia jeg. Jaja, jeg kan jo ta den bare for å ha gjort det, tenker jeg. Resultatet skal til å sjokkere meg! Jeg rusler inn på badet, tisser på pinnen, og legger den ifra meg på vasken idet jeg rusler ut på rommet igjen. Jeg kler på meg, pakker kofferten, og ser over rommet en siste gang for å sjekke at jeg har fått med meg alt. Så går jeg inn på badet, tar opp testen, og holder bokstavlig talt på å gå i taket! JEG ER FAEN MEG GRAVID!!!!! Jeg kan nesten ikke tro mine egne øyne! Flere ganger ser jeg på testen, og sier inni meg, "det står pregnant, det står ikke not pregnant", og staver til og med pregnant for meg selv, bare for å være helt sikker. "In the heat of the moment", tar jeg meg selv i å synge og danse rundt på badegulvet i all gledesrusen, mens jeg FILMER meg selv! Filmen var jeg desverre så dum å slette, jeg ble bare flau av å se den etterpå, men det hadde vært artig å ha den den dag i dag! 😂 ENDELIG!

 

Glad, pen (med sminke på) og GRAVID!!! 😃😃😃

  

Og vips, ni måneder senere kom denne vesle karen til verden, og jeg er hodestups forelska! 💙💙💙

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Norge

Kategorier

hits