Fristedet 🙏🏼

"Jau", hører jeg inne fra badet. Jeg vet ikke om det er han som har blitt oppringt, eller om det er han som ringer, det får være det samme. Det snakkes i alle fall i telefonen der inne, og det imens han sitter på do. Og hvordan vet jeg at han sitter på do, tenker du vel? Det vet jeg fordi jeg flere ganger har fått til svar når jeg har ringt han, "jeg sitter på do, jeg skal sjekke når jeg er ferdig", (eksempel fra når jeg er i butikken og ber han sjekke i kjøleskapet om vi har rømme). Og det er ikke det eneste som skjer der inne kan jeg fortelle deg. Nei, der skjer litt av hvert du! Alt fra lesing av Donald til å snoke på Facebook. Jeg kan for eksempel sitte i stua å tagge han i noe, for så plutselig å få svar fra han. Hva mer gjør så menn når de er på do? Og vil vi noen gang få svar på hva som skjer bak den lukkede døren, hvem vet? Én ting jeg i alle fall vet, er at det tilbringes MYE tid der inne. I hvert fall 20 minutter til en halvtime, om ikke mer! Hvorfor bruker egentlig menn så lang tid når de er på do? Er det ikke bare å gjøre seg ferdig med "skitarbeidet", and that's it liksom. Jeg har hørt rykter om at dette rommet er et slags fristed (fra kjerringa, unger og hverdagens kjas og mas, da vel)? Ikke i dette tilfellet, ikke i dette huset. Når Thomas sitter på do, kan jeg godt finne på å snakke til han, og be han om å gjøre diverse ting når han er ferdig der inne, han får aldri fred han, stakkars! Men igjen, hvis han kan snakke med alle andre når han er der inne, så burde vel ikke jeg være noe unntak?

Og når vi først er inne på tidsbruk ved toalettbesøk....., hvem i alle dager er det som vil bi sittende i sin egen skitlukt, i opptil en halv times tid? Ikke jeg hvertfall. Nå lukter min heldigvis bare blomster, og dette gjelder visst også alle andre jenter. Thomas kan til og med finne på å nyte en øl der han sitter og "arbeider". Min venninne Silje sa til meg, "æsj, du kan ikke ha tannbørsten stående på vasken, det kommer jo masse bæsjepartikler i luften når man går på do!" Kjempe deilig å nyte en øl der inne da, eller hva...? En annen ting jeg har lurt på når det gjelder menn og skitarbeid er, hva gjør de når de er ferdige? Tørker de seg, for så å sette seg ned igjen å lese ferdig? Eller blir de sittende med skiten i ræva til toalettbesøket er over? Vet ikke engang om jeg vil vite svaret på det.

 


Klokken er 09.18 idet jeg hører døren låses.

 


Noen er glad i Donald, gitt!

 


Det finnes vel en god del av disse der ute.....

 

 


#denfølelsen

 

 

video:trim

"Jeg kan ikke gå i butikken å kjøpe bare dopapir, folk får bilder i hodet og da ser det ut som her kommer Thomas Giertsen (i dette tilfellet Thomas Randal), han skal hjem å drite!"

Er det virkelig slik det føles å kjøpe bare dopapir? Det er i alle fall slik det føles å kjøpe bare tamponger, eller bind, for den saks skyld. "Her kommer Rita, HUN har mensen! Derfor legger jeg alltid til en ekstra vare, et brød for eksempel, selv om jeg egentlig ikke trenger det. I en alder av 28 år tør jeg altså forsatt ikke å kjøpe bare tamponger, jeg føler meg enda som den flaue tenåringen som kjøper det for aller første gang. Er det bare meg eller?

 

video:trim

Ingen regel uten unntak... "Jeg mener hovedregelen er, i utgangspunktet, så bør du ikke drite hos andre, med mindre du ikke er på besøk og det oppstår en akutt situasjon mens du er på besøk!"

 

video:trim

"Det er godt å ha nokke å lese, kan eg ta med meg den å lese ja........"

Her får vi vite (som jeg nevnte tidligere) at det er fullt av bæsjepartikler inni hele rommet. Hvorfor tror du det lukter? Fordi det er partikler i luften, det er tarmflora, rundt i luften!

 

 Nå er han visst ferdig med skitarbeidet, og klokken har rukket å bli 09.41, han var relativt "kjapp" i dag, gitt!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Norge

Kategorier

hits