mai 2016

Fristedet 🙏🏼

"Jau", hører jeg inne fra badet. Jeg vet ikke om det er han som har blitt oppringt, eller om det er han som ringer, det får være det samme. Det snakkes i alle fall i telefonen der inne, og det imens han sitter på do. Og hvordan vet jeg at han sitter på do, tenker du vel? Det vet jeg fordi jeg flere ganger har fått til svar når jeg har ringt han, "jeg sitter på do, jeg skal sjekke når jeg er ferdig", (eksempel fra når jeg er i butikken og ber han sjekke i kjøleskapet om vi har rømme). Og det er ikke det eneste som skjer der inne kan jeg fortelle deg. Nei, der skjer litt av hvert du! Alt fra lesing av Donald til å snoke på Facebook. Jeg kan for eksempel sitte i stua å tagge han i noe, for så plutselig å få svar fra han. Hva mer gjør så menn når de er på do? Og vil vi noen gang få svar på hva som skjer bak den lukkede døren, hvem vet? Én ting jeg i alle fall vet, er at det tilbringes MYE tid der inne. I hvert fall 20 minutter til en halvtime, om ikke mer! Hvorfor bruker egentlig menn så lang tid når de er på do? Er det ikke bare å gjøre seg ferdig med "skitarbeidet", and that's it liksom. Jeg har hørt rykter om at dette rommet er et slags fristed (fra kjerringa, unger og hverdagens kjas og mas, da vel)? Ikke i dette tilfellet, ikke i dette huset. Når Thomas sitter på do, kan jeg godt finne på å snakke til han, og be han om å gjøre diverse ting når han er ferdig der inne, han får aldri fred han, stakkars! Men igjen, hvis han kan snakke med alle andre når han er der inne, så burde vel ikke jeg være noe unntak?

Og når vi først er inne på tidsbruk ved toalettbesøk....., hvem i alle dager er det som vil bi sittende i sin egen skitlukt, i opptil en halv times tid? Ikke jeg hvertfall. Nå lukter min heldigvis bare blomster, og dette gjelder visst også alle andre jenter. Thomas kan til og med finne på å nyte en øl der han sitter og "arbeider". Min venninne Silje sa til meg, "æsj, du kan ikke ha tannbørsten stående på vasken, det kommer jo masse bæsjepartikler i luften når man går på do!" Kjempe deilig å nyte en øl der inne da, eller hva...? En annen ting jeg har lurt på når det gjelder menn og skitarbeid er, hva gjør de når de er ferdige? Tørker de seg, for så å sette seg ned igjen å lese ferdig? Eller blir de sittende med skiten i ræva til toalettbesøket er over? Vet ikke engang om jeg vil vite svaret på det.

 


Klokken er 09.18 idet jeg hører døren låses.

 


Noen er glad i Donald, gitt!

 


Det finnes vel en god del av disse der ute.....

 

 


#denfølelsen

 

 

video:trim

"Jeg kan ikke gå i butikken å kjøpe bare dopapir, folk får bilder i hodet og da ser det ut som her kommer Thomas Giertsen (i dette tilfellet Thomas Randal), han skal hjem å drite!"

Er det virkelig slik det føles å kjøpe bare dopapir? Det er i alle fall slik det føles å kjøpe bare tamponger, eller bind, for den saks skyld. "Her kommer Rita, HUN har mensen! Derfor legger jeg alltid til en ekstra vare, et brød for eksempel, selv om jeg egentlig ikke trenger det. I en alder av 28 år tør jeg altså forsatt ikke å kjøpe bare tamponger, jeg føler meg enda som den flaue tenåringen som kjøper det for aller første gang. Er det bare meg eller?

 

video:trim

Ingen regel uten unntak... "Jeg mener hovedregelen er, i utgangspunktet, så bør du ikke drite hos andre, med mindre du ikke er på besøk og det oppstår en akutt situasjon mens du er på besøk!"

 

video:trim

"Det er godt å ha nokke å lese, kan eg ta med meg den å lese ja........"

Her får vi vite (som jeg nevnte tidligere) at det er fullt av bæsjepartikler inni hele rommet. Hvorfor tror du det lukter? Fordi det er partikler i luften, det er tarmflora, rundt i luften!

 

 Nå er han visst ferdig med skitarbeidet, og klokken har rukket å bli 09.41, han var relativt "kjapp" i dag, gitt!

 

 

 

 

 

Positiv test!!! 😃😃😃

Nå igjen?!, tenker du vel. 

Neida, dette var i fjor.

 

Her befinner jeg meg altså, alene, på et hotel ikke så langt unna Gardermoen, snart på vei hjemover. På vei hjemover, -med verdens største hemmelighet i "kofferten". Det er 1. Mai 2015. Jeg og to venninner kom dagen før tilbake til Norge, etter å ha vært en uke i Florida på besøk hos noen venner av oss. Klokken har ikke rukket å bli 6 enda, men jeg er allerede våken. Jeg skal reise hjem med morgenflyet, og står opp i god tid slik at jeg rekker å få i meg litt frokost før jeg setter nesa mot flyplassen. Lite visste jeg om hva denne morningen ville by på! 

Thomas og jeg prøver nemlig å bli gravide. I februar "får jeg nok", og velger å kaste p-pillene! Nå klarer jeg ikke å vente mer, jeg vil bli gravid NÅ, -og aller helst i går! Vi var egentlig blitt enige om å vente til april, i tilfelle jeg ble gravid med en gang, og siden vi ikke ville ha barn så sent på året. Men april virket plutselig som en evighet til, så da ble det noen endringer i planen! 

23. April er avreisedatoen for turen vår til Florida. Vi har da siden midten/slutten av februar prøvd "å lage barn", uten hell. Jeg har tatt utallige graviditetstester (bare i tilfelle noen skulle vise feil) ihåp om at jeg er gravid! Skuffelsen er like stor hver gang resultatet viser seg å være negativt. Jeg føler nesten at jeg stresser med å bli gravid, enda det bare har gått to måneder. Så skjer det. Jeg har regnet meg fram til at jeg skal ha eggløsning rundt den 22.-23. April, så nå er det bare "å sette igang!" Vi har sex dagen før jeg skal dra, og dagen jeg skal reise. Denne gangen skal jeg bli gravid! Jeg står på hender i senga samtidig som jeg lener meg mot veggen, her skal alt prøves for å lykkes! Det kan ligne på dette synet, en smule ustabil altså... 😂 

Dagene i Florida går, og jeg venter spent på at jeg skal kunne ta en graviditetstest! Jeg river med meg en 2-pakning når vi er på butikken, og passer på at ingen får det med seg. Men hun i kassa er alt annet enn diskré. "ARE YOU PREGNANT?!", spør hun høylytt, og smiler fra øre til øre, nesten mer spent enn meg! Heldigvis står de andre såpass langt unna kassa at de ikke får med seg samtalen som foregår mellom oss. Jeg tar meg selv i å bli relativt sjokkert over at hun spør meg om noe slikt, og tenker at det ville aldri ha skjedd i Norge. Likevel synes jeg samtidig at det er litt gøy. Hun er liksom så nyskjerrig og glad, på mine vegne, enda hun ikke vet om jeg er, eller i det hele tatt ønsker å være gravid. For hva vet vel egentlig hun om det? Og det stopper ikke her. Neida, hun fortsetter å spørre meg om både det éne og ándre. "Når hadde du mensen sist?", "håper du å være gravid?", og "hvor gammel er du?", spør hun, og avslutter samtalen med å ønske meg lykke til, etter at jeg har svart på spørsmålene hennes. Merkelig, men artig opplevelse, tenker jeg.

Vel hjemme i leiligheten sniker jeg meg inn på badet for å ta en test, mens de andre andre sitter i stua og skravler. Jeg tar den vel og merke ett par dager for tidlig, jeg klarer bare ikke å vente. Nok en gang er den negativ. Baaah, skal jeg aldri bli gravid??, tenker jeg for meg selv. Jeg vet jo at jeg har tatt den for tidlig, men antar at jeg er nok ikke gravid uansett, og glemmer så litt av hele greia.

 

Så sitter jeg altså her på sengen, på dette hotelrommet. Jeg roter igjennom kofferten på leting etter toalettmappen min, og kommer over den ubrukte testen som er igjen i pakningen, hadde glemt av hele greia jeg. Jaja, jeg kan jo ta den bare for å ha gjort det, tenker jeg. Resultatet skal til å sjokkere meg! Jeg rusler inn på badet, tisser på pinnen, og legger den ifra meg på vasken idet jeg rusler ut på rommet igjen. Jeg kler på meg, pakker kofferten, og ser over rommet en siste gang for å sjekke at jeg har fått med meg alt. Så går jeg inn på badet, tar opp testen, og holder bokstavlig talt på å gå i taket! JEG ER FAEN MEG GRAVID!!!!! Jeg kan nesten ikke tro mine egne øyne! Flere ganger ser jeg på testen, og sier inni meg, "det står pregnant, det står ikke not pregnant", og staver til og med pregnant for meg selv, bare for å være helt sikker. "In the heat of the moment", tar jeg meg selv i å synge og danse rundt på badegulvet i all gledesrusen, mens jeg FILMER meg selv! Filmen var jeg desverre så dum å slette, jeg ble bare flau av å se den etterpå, men det hadde vært artig å ha den den dag i dag! 😂 ENDELIG!

 

Glad, pen (med sminke på) og GRAVID!!! 😃😃😃

  

Og vips, ni måneder senere kom denne vesle karen til verden, og jeg er hodestups forelska! 💙💙💙

, Norge

Kategorier

hits